Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σ.ΕΠ.Α.Ε.,  και τηρώντας την υπόσχεσή μας να παρέχουμε ευκαιρίες επιμόρφωσης, ξεκινάμε δυναμικά τους κύκλους σεμιναρίων που ανακοινώθηκαν στα πλαίσια του Πανελληνίου Συνεδρίου.

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στις 3:00μ.μ. στο  Nefer , Λ. Βουλιαγμένης 429, στάση μετρό Ηλιούπολη, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γνωριμίας με τον εισηγητή των σεμιναρίων κύριο Αρχοντούλη Απόστολο [χημικός Α.Π.Θ., Μέλος Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (Π.Σ.Β.Α.Κ.), Μέλος Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητολογίας (Ε.Ε.Κ.)].

Ο ίδιος δηλώνει:
“Η παρουσίαση σκοπό έχει να διαμορφώσει σχέση γνωριμίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης και να καταδείξει ότι η παρασκευή ενός φυσικού καλλυντικού δεν προϋποθέτει, παρά θέληση, στέρεα γνώση και εξειδικευμένη διαδικασία και τεχνική, τα οποία θεωρούμε ότι εύληπτα και κατανοητά θα μπορούσαν να μεταδοθούν σε πτυχιούχους – επαγγελματίες του χώρου σας.
Πάντα τα ανωτέρω θα μπορούσαν να αποτελέσουν εφαλτήριο για νέες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, στη βάση της δημιουργίας και κυκλοφορίας ενός καλλυντικού προϊόντος.
Πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Απόστολος Αρχοντούλης”

Η παρουσίαση είναι δωρεάν για τα μέλη του Σ.ΕΠ.Α.Ε.
Θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΣΕΠΑΕ είτε με μήνυμα είτε στο 210 3213921.
Σας περιμένουμε!